Скандалът между пернишкия прокурор Бисер Михайлов и съпругата му Биляна започнал

...
Скандалът между пернишкия прокурор Бисер Михайлов и съпругата му Биляна започнал
Коментари Харесай

Бисер Михайлов: Никога не съм удрял съпругата си, тя е емоционално нестабилна през последната година

Скандалът сред пернишкия прокурор Бисер Михайлов и брачната половинка му Биляна почнал в четвъртък вечерта поради неубедителното показване на щерка им в учебно заведение. Жена му била прочувствено нестабилна през последната година и половина поради проблемите със сина им Васил, който когато бил на възрастта на щерка им Боряна, това разкри магистратът пред Софийския градски съд, който взема решение дали да го остави в ареста. Разговорът им минал в спречкване и боричкане, пише .
Прочетете още
" Никога не съм удрял брачната половинка си с ръце по главата и тялото, сподели още Бисер Михайлов. В един миг той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, само че тъкмо по това време щерка им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на незабавния телефон, като даже единия път била споделила, че татко ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава. Той добави, че със брачната половинка си живеели от 23 години в спокойни и хармонични връзки.

Самата му щерка по време на разпита обяснила, че родителите са спокойни хора. Момичето е дало показания, че в петък в 7:55 сутринта. По описанията на прокурора, брачната половинка му била по-активната страна. Тя го одраскала по тила и гърба. От експертизата, която била направена станало ясно, че Михайлов няма пострадвания по китките, които да са породени от жена му, които да са породени от негови удари. 

Биляна Михайлова е била разпитана преди щерка си в 6:50 часа в петък. Тогава декларирала, че не е потърпевша от домашно принуждение от брачна половинка си и че не желае да се води дело против него. Пред съда беше показана и нейна декларация от през днешния ден, в която тя твърди, че мъжът ѝ не е опасност и че не е била жертва на домашно принуждение. Също по този начин е написала, че не е губила схващане, а 15-годишната им щерка не е била очевидец на абсурда сред тях. Съдът ще се произнесе към 16 часа. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР